Sunday, September 25, 2016

Upcoming Events Fall 2016 [VIDEO]


Check out Harlem Late Night Jazz's new Fall schedule of events and promo video at bottom of page!

Various musical artists and venues in Harlem.  Bringing late night jazz back to Harlem.

Mark your calendar and invite your friends.  See you there!

The following is a sample of the schedule. For more details click the links and / or see full schedule link below this "Upcoming Event" post embed.

CLICK HERE FOR FULL SCHEDULE OF EVENTS and Subscribe.
More related articles

Rakiem: "It's a tradition" Harlem Late Night Jazz


2 comments:

  1. Thanks for sharing details about this event. I would also be attending a grand party. It will be my cousin’s autumn themed bash that would be organized in next weekend at domestic garden event space Chicago. We are eagerly waiting for this DIY bash.

    ReplyDelete
  2. Thời trang là một trong những điểm không thể thiếu trong cuộc sống. Các phối quần áo có thể nói lên một phần nào đó tính cách của bạn. quần alibaba mặc với áo gì là đẹp và hợp thời trang nhất. hiện nay, có rất nhiều loại thuốc nhuộc tóc độc hại gây ảnh hưởng đến sức khỏe của con người. Cho nên, dầu gội nhuộm tóc là sự lựa chọn của nhiều bạn trẻ. Và dầu gội nhuộm tóc etude có tốt không tìm hiểu chi tiết cùng chúng tôi nhé.
    nhà cung cấp cửa kính tự động tốt nhất tại việt Nam. Đại lý ủy quyền của những nhà cung cấp cửa tự động hiện đại nhất trên thế giới đã và đang được nhiều người tin dùng. có thể nhiều bạn đọc còn thắc mắc rằng Barie tự động là gì? Hãy cùng tìm hiểu chi tiết nhé.

    ReplyDelete